Vi investerer primært i mennesker, sekundært i virksomheder.
Team, kultur og en solid plan er fundamentalt for vækst.

Strategi

Vi har mange års erfaring med start ups og skalering af vækstvirksomheder. Vi har samlet en masse viden om strategi, økonomistyring og forandringsledelse som vi gerne bringer i spil i de virksomheder vi investerer i.

Vi investerer typisk i virksomheder i følgende kategorier:

Start op

Er dit koncept udviklet og modnet, har du fået feedback fra dine potentielle kunder på produktet og står du foran opgaven med at tilpasse koncept og produkt til markedet for at komme i videre ud af vækstkurven, så kan vi give en hånd med. Vi investerer i virksomheder der er i gang med springet fra ide til drift.

Vækst

Er du godt i gang og skal bruge flere kræfter til at fortsætte væksten. Er du nået til et sted hvor der er brug for at eksekvere en plan der rækker længere end de næste 6 måneder, så kan vi hjælpe. Vi investerer i virksomheder der er klar til at skalere.

Optimering

Har du nået en fornuftig flyvehøjde og fået bygget en solid organisation og salgsplatform, hvor næste skridt er at optimere både organisation, produkt og indtjening, så kan vi hjælpe. Vi investerer i velkonsoliderede virksomheder der har ambtioner om mere.

Priser

4x Gazelle hos Børsen - DK Online 2012 - 2015

Under vores ejerskab og ledelse var DK Online 4 år i træk, at finde blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. I 2015 solgte vi DK Online til Kapitalfonden Nordic Capital i Stockholm.

4x Gazelle hos Børsen + EOY - LAIT

I den periode vi har været medejere af LAIT, har selskabet vundet 4 Gazeller som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder og to gange været nomineret til Entrepreneur Of the Year hos revisionsvirksomheden EY(EOY).

Exit of the year hos SVCA - Bambora 2018

Som medejer af FinTec virksomheden Bambora AB var vi i 2018 med til at vinde "Exit of the year" hos Swedish Private Equity & Venture Capital Association for salget af Bambora til Ingenico, verdens største producent af Betalingsterminaler.

Chili Security nomineret til EOY

I 2022 blev Chili Security nomineret til EYs Entrepreneur Of the Year (EOY) for at opnå "Rule of 40" med en YoY vækst på 40% fra 2021 - 2022.